ALFA izdavačka kućaExpress Publishing

Pozivaju vas na

4th ALFA & Express Publishing ELT DAY

Drage kolegice i kolege

iznimno nam je drago što vas možemo pozvati na naš 4. Alfa – Express Publishing ELT DAY!

Zagreb, subota 14. travnja 2018.
Branimir centar - CineStar Zagreb,
4. kat, Branimirova 29

I ove godine smo za vas pripremili atraktivan i dinamičan program sa željom da svatko od vas pronađe nešto za sebe i to ponese u svoj razred. Provedite s nama jedno inspirativno proljetno prijepodne i zajedno proširimo pozitivnu energiju među kolegama i učenicima!

Veselimo se skorom susretu!

Vaši Alfa i Express PublishingPRIJAVA


PROGRAMME
TIME EVENT
9:30-10:00 Registration
10:00-11:00 Creative Language Learning – Steve Lever
11:00-11:20 Coffee break
11:20-12:30 Specifične teškoće učenja engleskog jezika – Željka Butorac
12:30-12:50 Our Digital Classroom – Steve Lever
12:50-13:00 Raffle


SESSIONS

Creative Language Learning – Steve Lever

With so much to do in the classroom already, asking teachers to help students develop their creativity might sound like unnecessary extra work. However, in this session we hope to demonstrate that creativity and effective language learning go hand in hand. We will discuss how to create an atmosphere in the classroom that is conducive to creativity and demonstrate practical ways in which teachers can foster it. It will be stressed that creativity, far from being elusive and abstract, demonstrates sound knowledge of the subject and is the result of firm foundations.

Specifične teškoće učenja engleskog jezika – Željka Butorac

Specifične teškoće učenja engleskog jezika su sastavni dio teškoća koje imaju učenici s disleksijom, disgrafijom, posebnim jezičnim teškoćama, ADD i ADHD sindromom, ali i osobama s oštećenjima sluha. One se manifestiraju u nekoliko ključnih pokazatelja u učenju engleskog jezika, a to su prije svega fonetski i fonološki deficit, čitanje, pisanje i memoriranje riječi, fraza i sl. kao i primjena gramatičkih pravila. Važno je prepoznati i znati kako olakšati rad učenicima s ovim teškoćama te koje prilagodbe primijeniti od osnovne škole do Državne mature.

GUEST SPEAKERS
Steve Lever Steve Lever holds a BA (Hons) from Leeds University. After working as a teacher of EFL for eleven years, he moved into ELT consultancy for Express Publishing in 2001. In this capacity, he has travelled around the world delivering workshops and seminars. He has been a plenary speaker at many international conferences and has been pleased to be involved in joint projects with the British Council and ministries of education in various countries. He has a strong amateur interest in teaching through drama and encouraging the use of critical thinking in education. He also works as a freelance translator and proof-reader and copy editor.
Željka Butorac Željka Butorac stručna je suradnica, logopedica, u OŠ Marina Držića u Zagrebu. Diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom i Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Vanjska je suradnica Agencije za odgoj i obrazovanje i Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja te Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu gdje radi kao mentorica za studente na kolegijima Specifične teškoće učenja, Teškoće čitanja i pisanja i Specifične teškoće usvajanja matematičkih sadržaja. Kao vanjska suradnica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja radi na prilagodbi ispitnih materijala državne mature za učenike s posebnim potrebama. Urednica je više stručnih knjiga i udžbenika.


PRIJAVA

Prijave na seminar vrše se isključivo elektroničkim putem.


Za svaku evidentiranu prijavu povratno ćemo vam e-mailom poslati registracijsku potvrdu s brojem koji svakako zapišite. Naime, registracijski broj bit će vam potreban pri registraciji na samom skupu, a ujedno će vam poslužiti i za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Prijave ćemo zaprimati do popunjenja dvorane. S obzirom na to da je dvorana ograničenog kapaciteta, molimo da svoj dolazak na konferenciju prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto te nama omogućili bolju i kvalitetniju organizaciju.

Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti doći na konferenciju, a prijavljeni ste, obavezno nam pošaljite poruku s odjavom na naš e-mail: engleski@alfa.hr.

Na istu adresu možete nam poslati i eventualna pitanja, komentare i prijedloge.

Na dan održavanja konferencije sva izdanja Express Publishinga bit će dostupna po prigodnim cijenama.

Pozivamo vas da poruku proslijedite i svojim kolegama koji nisu osobno dobili ovu pozivnicu jer ih možda nemamo u evidenciji, ali su također pozvani i dobrodošli na skup.

PDF verziju rasporeda pogodnu za ispis možete preuzeti ovdje.


www.alfa.hr | www.expresspublishing.co.uk